Team Van Roekel Hypotheken
Verzekeringen

Gebeurt er iets in je leven waar je geen invloed op hebt? Dan vangt een verzekering de financiële gevolgen op. Wanneer je bij ons een hypotheek afsluit, bespreken we ook de relevante verzekeringen met je. Niet het eerste waar je aan denkt, wel net zo belangrijk.

Verzekering als vangnet

Een aantal verzekeringen kun je via ons afsluiten. Dat zijn een overlijdensrisicoverzekering, werkloosheidsverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ze vormen een vangnet in bepaalde situaties. Als jij of je partner overlijdt, werkloos of arbeidsongeschikt raakt, helpen ze om de ‘schade’ te beperken. Je hoeft geen verzekering af te sluiten, het is jouw keuze. We vinden het wel belangrijk om je erover te informeren.

Het is wel verplicht om een opstalverzekering te hebben. Daarvoor verwijzen je graag naar één van onze partners. Dat geldt ook voor een inboedel-, auto-, rechtsbijstand- of aansprakelijkheidsverzekering. We werken met aantal verzekeraars samen, die je daarbij kunnen helpen.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Geen extra kostenpost

Je betaalt bij ons geen extra kosten voor het afsluiten van de verzekering. Het is onderdeel van het hypotheekadvies. Wees dus niet bang voor een extra kostenpost. Je betaalt na het afsluiten alleen maandelijks premie. Net als bij geldverstrekkers, zijn we ook onafhankelijk in verzekeraars. Wij hebben geen belang bij de keuze voor een verzekeraar. Ons advies is altijd eerlijk, gericht op jouw situatie.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 285

Wat anderen over ons zeggen

Mega tevreden over het advies, de inzet en niets was teveel gevraagd. Bedankt top.
Amanda Hypotheek
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Deze mensen hebben kennis van zaken en weten hoe ze mensen op een fijne en goede manier moeten adviseren. Wij zijn zeer tevreden mede doordat we snel terecht konden en ook snel wisten waar we aan toe waren. De fijne en directe communicatie en de duidelijke informatie hebben er toe geleid dat het traject soepel is verlopen. Een absolute aanrader!
Lees meer
Maurits Hypotheek
Voor de tweede keer ontzettend fijn geholpen door Marco en Geja van Van Roekel Hypotheken. We zijn goed begeleid in het hele traject van de aankoop van ons nieuwe huis, het contact is prettig en ze staan altijd voor ons klaar om te helpen en ondersteunen waar nodig. Het afsluiten van onze hypotheek hebben we met een gerust hart overgelaten aan Van Roekel Hypotheken!
Lees meer
Mieke Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

  Veelgestelde vragen

 • Is een overlijdensrisicoverzekering verplicht?

  Een overlijdensrisicoverzekering maakt onderdeel uit van het hypotheekadvies. Het is onlosmakelijk met je hypotheek verbonden. Daarom adviseren wij je over deze situatie. Maar het is niet meer verplicht. Wel kan het gewenst zijn om deze verzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld als je een partner hebt die je verzorgd wilt achterlaten.

 • Is een opstalverzekering verplicht?

  Ja, een geldverstrekker eist dat een woning verzekerd is. Daarom moet je een opstalverzekering afsluiten. Wij werken samen met een gerenommeerd verzekeringskantoor en verwijzen je graag naar hen door.

 • Wij zijn gemoedsbezwaard, en nu?

  Als gemoedsbezwaarde wil je vanuit een overtuiging geen verzekering afsluiten. Wij weten de weg bij geldverstrekkers te vinden om het afsluiten van een hypotheek toch mogelijk te maken.

 • Kost het afsluiten van een verzekering extra geld?

  Voor de verzekering zelf betaal je maandelijks of jaarlijks een premie. Wij rekenen geen extra kosten voor het afsluiten van deze verzekering. Het maakt onderdeel uit van ons hypotheekadvies.

 • Is er onderhoud nodig voor een verzekering?

  Ja, dat is zeker nodig. Stel je voor dat je een overlijdensrisicoverzekering hebt afgesloten bij de koop van je woning. Je partner is daarna minder gaan werken en je hebt inmiddels kinderen gekregen. Je kunt je voorstellen dat het risico voor je partner bij jouw overlijden groter is geworden. Zijn of haar totale inkomen is bij jouw overlijden wellicht minder geworden. Het kan noodzakelijk zijn om de verzekering aan te passen.

  Zo is er voor ieder type verzekering onderhoud nodig. Bel ons eens om het hierover te hebben!

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team