Kantoor Van Roekel Hypotheken
Onze werkwijze

Benieuwd wat je van ons kunt verwachten? We delen onze kennis, leggen uit hoe het proces verloopt en zetten de mogelijkheden op een rijtje. Zo helpen wij je de juiste hypotheek te kiezen, zodat jij gelukkig gaat wonen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


  1. Vrijblijvende eerste afspraak
  2. Persoonlijk adviesgesprek
  3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Vrijblijvende eerste afspraak

Kom je bij ons binnen? De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet. Ook vragen we alvast wat documenten op.

Heb je al een woning op het oog? Laat het ons weten. Zo kunnen we gericht delen waar je op kunt letten. We sturen je altijd een samenvatting van wat we besproken hebben. Jij kunt de woningmarkt op of gaan bieden!

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Kom je bij ons terug? Dan is jouw zoektocht vast afgerond. Het is tijd om de hypotheek aan te vragen. Een spannend proces. Voor jou en voor ons. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus. Heb je er een goed gevoel bij? Dan dienen we een aanvraag in.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan tekenen we die en sturen we het terug. Heb je de sleutel gekregen? Net voordat je naar de notaris gaat, krijg je een nota van afrekening.

We nemen je nog even terug het proces in. Daarmee laten we zien dat wat we besproken hebben, ook zo op de nota staat. Je komt niet voor verrassingen te staan. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning! Vele handen maken licht werk. Daarom kun je onze boedelwagen gebruiken om te verhuizen.

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken