Team Van Roekel Hypotheken
Ons team

We leren jou graag kennen, maar jij bent vast ook nieuwsgierig naar ons. Ontdek de gezichten achter ons bedrijf. Van wie je aan de lijn krijgt tot wie jouw hypotheekadvies samenstelt. Lees meer over onze persoonlijke achtergrond, ervaring en motivatie. We stellen ons aan je voor!

Leuk je te ontmoeten! Mijn naam is Marco van Roekel. Al mijn hele leven woonachtig in Renswoude. Dol op mijn vrouw en twee dochters en enthousiast voetballer. Om echt fit te blijven doe ik daarnaast aan CrossFit. In de loop van de jaren heb ik veel mooie hypotheekadviezen mogen afronden voor mijn klanten.

De rode draad in die adviezen is dat ik jou echt wil leren kennen. Eerst wil ik weten wie jij bent, daarna zijn de cijfers belangrijk. Ik geloof dat als ik jouw verhaal ken, ik je beter kan helpen. Natuurlijk speelt je inkomen daarin een rol. Maar jij staat centraal.

Samen maken wij jouw woondroom waar. Zie ik je binnenkort?

Hypotheekadviseur Marco

Marco van Roekel

Hypotheekadviseur 06 – 10 73 63 10 marco@vanroekelhypotheken.nl

Mijn naam is Erik Göppel en ik woon in Heteren samen met Manon en onze twee kinderen. In mijn vrije tijd speel ik naast mijn drukke gezinsleven graag Padel of ga ik op stap met vrienden. Inmiddels ben ik al ruim tien jaar financieel adviseur en kan ik je helpen bij vele financiële vraagstukken.

Ik vind het een uitdaging om de best passende oplossing te vinden, zodat mijn klanten zich geen zorgen hoeft te maken en met andere zaken bezig kunnen zijn. Tijdens het proces houd ik je goed op de hoogte en maken we duidelijke afspraken.

Interesse in bijvoorbeeld een andere woning, verbouwing of andere financiële vraag? Ik drink graag vrijblijvend een kop koffie met je!

Erik Göppel

Hypotheekadviseur 06 – 19 48 38 12 erik@vanroekelhypotheken.nl

Mijn naam is Geja Varekamp. Samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Lunteren. Sinds 2019 werk ik met veel plezier bij van Roekel Hypotheken. In mijn functie heb ik veel contact met klanten, geldverstrekkers en notarissen.

Tijdens de hypotheekaanvraag zul je mij regelmatig aan de lijn krijgen. Ik plan de afspraken en lever de benodigde documenten aan bij de hypotheekverstrekker. Ook voor vragen tijdens het proces kun je bij mij terecht.

Zo zorgen we er samen voor dat de hypotheekaanvragen efficiënt verlopen!

Assistent hypotheekadviseur Geja

Geja Varekamp

Assistent hypotheekadviseur 0318 – 30 92 56 info@vanroekelhypotheken.nl