Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadviseur in Barneveld

Zoek je een hypotheek voor starters? Wil je graag doorstromen op de woningmarkt? Of heb je financieel advies nodig? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Barneveld. We staan voor je klaar!

Verrassend, vertrouwd, Veluws

Heb je een woning op het oog in Barneveld? Daar is het heerlijk wonen! Barneveld is verrassend, vertrouwd en Veluws. Bekend van de kip en het ei, maar de stad biedt meer dan dat. Er is genoeg te beleven in deze parel op de Veluwe. Er worden talloze evenementen in het gezellige centrum georganiseerd. Van de Oud Veluwse Markten tot de Internationale Ballonsiësta.

Bedrijvigheid genoeg dus. Figuurlijk én letterlijk. Want ook het industrieterrein breidt zich alsmaar uit. Maar massaal wordt Barneveld niet. Het voelt nog steeds als een dorp. De sfeer in Barneveld is gemoedelijk, ons kent ons.

In Barneveld is volop aandacht voor de natuur. Dat kan ook niet anders, in de luwte van de Veluwe. De nieuwbouwwijk Bloemendal staat volledig in het teken van duurzaamheid. De wijk wordt klimaatbestendig, biodivers en natuurinclusief. Alle 1.500 woningen worden bijna energieneutraal opgeleverd. Barneveld richt zich op de toekomst. Ligt die van jou in dit levendige ‘dorp’?  

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Barneveld

Wil je een hypotheek in Barneveld afsluiten? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies bij Barneveld, vanuit ons kantoor in Renswoude. Dat houdt in, dat we niet afhankelijk zijn van één bank. We vergelijken alle hypotheekaanbieders met elkaar. Onze hypotheekadviseur in Barneveld is creatief. Waar we mogelijkheden voor je zien, zullen we die altijd aangrijpen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen? Dat bespreken we tijdens een eerste kennismaking. Tijdens het gesprek hebben we het over jouw woonwensen, hypotheekverleden en financiën. Ook onze werkwijze komt aan bod. Geen onvoorziene kosten achteraf, je weet direct wat je kwijt bent. Zo krijgen wij een goed beeld van jouw financiële situatie en jij van ons hypotheekadvies in Barneveld. Heldere communicatie, daar hechten wij waarde aan.

Als je een woning vindt, die jou aanspreekt, horen we dat graag. Tijdens het volgende adviesgesprek geven we jouw hypotheek in Barneveld vorm. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Je krijgt een overzicht van het advies in je eigen online omgeving. Zo kiezen we samen voor de hypotheek in Barneveld die bij jou past.

Ga je akkoord met de hypotheekofferte? Dan ben jij de nieuwe eigenaar van deze woning, gefeliciteerd! Met onze boedelwagen ben je in een mum van tijd verhuisd.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 285

Wat anderen over ons zeggen

Mega tevreden over het advies, de inzet en niets was teveel gevraagd. Bedankt top.
Amanda Hypotheek
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Deze mensen hebben kennis van zaken en weten hoe ze mensen op een fijne en goede manier moeten adviseren. Wij zijn zeer tevreden mede doordat we snel terecht konden en ook snel wisten waar we aan toe waren. De fijne en directe communicatie en de duidelijke informatie hebben er toe geleid dat het traject soepel is verlopen. Een absolute aanrader!
Lees meer
Maurits Hypotheek
Voor de tweede keer ontzettend fijn geholpen door Marco en Geja van Van Roekel Hypotheken. We zijn goed begeleid in het hele traject van de aankoop van ons nieuwe huis, het contact is prettig en ze staan altijd voor ons klaar om te helpen en ondersteunen waar nodig. Het afsluiten van onze hypotheek hebben we met een gerust hart overgelaten aan Van Roekel Hypotheken!
Lees meer
Mieke Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Barneveld

Hoe ziet jouw leven er over 10 jaar uit? Grote kans, dat je geen idee hebt. Logisch. Er kan veel gebeuren. Misschien ga je uit elkaar, koop je een vakantiewoning of word je ondernemer. Het is ook mogelijk dat je uit je huidige woning gegroeid bent. Tijd om door te stromen op de markt.

Het is goed om te weten, dat we ook dan voor je klaarstaan. Onze hypotheekadviseur in Barneveld houdt contact met je, gedurende de looptijd van je hypotheek. Elk jaar polsen we of je behoefte hebt om je financiële situatie door te nemen. Het aanpassen van je hypotheek in Barneveld kan je geld opleveren. Dat is natuurlijk altijd de moeite waard.

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team