Team Van Roekel Hypotheken
Over ons

Ben je een starter op de woningmarkt of wil je juist graag doorstromen? Of ben je net gescheiden en op zoek naar advies over je hypotheek? Wij zijn Van Roekel Hypotheken. Wij geloven in jouw verhaal. Het is ons doel om jou gelukkig te laten wonen!

Buiten de gebaande paden

Voor ons is het simpel: ‘Wij zijn er om jou goed te helpen’. Op alle mogelijke manieren. Als daar creativiteit voor nodig is, dan doen we dat. Daar draaien we onze hand niet voor om. Door jou goed te kennen, zien we sneller kansen. Kunnen we buiten gebaande paden denken. Dat levert jou de juiste hypotheek op.

Betrouwbaarheid staat voorop

We zijn er voor jou. Wat jij met ons bespreekt, blijft tussen ons. We hebben het beste met je voor. Jij bent eerlijk over je financiën, dus wij zijn dat ook. We laten altijd weten, wat ons advies kost. Niet achteraf, maar voordat we starten. We zijn eerlijk over onze prijzen, maar ook over onze werkwijze. Je weet waar je aan toe bent. Tijdens het hele proces heb je inzicht in je eigen documenten, en in die van ons. Zo selecteren we samen de hypotheek die het beste bij jou past.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Geen financiële zorgen

Is je hypotheek geregeld? Wat een opluchting misschien. Dat traject is eindelijk achter de rug. De jaren verstrijken: je krijgt kinderen, verandert van baan of besluit om uit elkaar te gaan. Er kan veel veranderen in je leven. Ook financieel gezien. Misschien kan het niet op of ontstaan er juist zorgen. Het is goed om te weten, dat we er ook dan voor je zijn.

Elk jaar nemen we opnieuw contact op. We zijn benieuwd of je nog tevreden bent. Als het nodig is, nemen we je situatie door. Dat is kosteloos. Sterker nog, het veranderen van je hypotheek kan je zelfs geld opleveren. Je hoeft je niet druk te maken om jouw portemonnee. Dat doen wij wel.

We leren je graag kennen!

Wat is jouw verhaal? Daar zijn wij benieuwd naar. We leren je graag kennen. Op die manier kunnen we jou het beste advies geven. We kijken verder dan je inkomen, vermogen of schulden. Wat is jouw droomhuis? Hoe ziet je gezin eruit? Hoeveel risico wil je nemen? Dat doet ertoe.

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken