Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadvies in Veenendaal

Oriënteer je je als starter op een koopwoning? Ben je benieuwd of je hypotheek oversluiten in Veenendaal financieel voordelig is? Of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Veenendaal. Vraag ons maar raak!

In Veenendaal is plaats voor iedereen

In Veenendaal voel je je zo thuis. De stad ligt centraal in Nederland, met alle voorzieningen vlakbij. Dat je zo de natuur in kunt, maakt het nog aantrekkelijker. En dat is te merken. Veenendaal groeit uit zijn voegen. Gelukkig is er nog steeds plaats voor iedereen.

Veenendaal heeft 40 wijken, met woningen voor elke leeftijd en budget. De nieuwste aanwinst is Veenendaal-Oost. Deze nieuwbouwwijk ligt tegen de Groene Grens aan, een natuurgebied tussen Veenendaal en Ede. Misschien heb je wel een woning in Groenpoort, Buurtstede of Veenderij op het oog.

Woon je eenmaal in Veenendaal? Dan hoef je er ook niet meer weg. Je profiteert van de gemakken van een stad, maar de sfeer van een dorp. Er wordt in Veenendaal veel ondernomen op het gebied van kunst, cultuur en sport. Geniet van een avondje uit in Theater de Lampegiet of een middagje zwemmen met de kids in Zwembad De Vallei. Word jij één van de 67.000 inwoners van Veenendaal?

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Veenendaal

Wil je een hypotheek in Veenendaal afsluiten? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies bij Veenendaal, vanuit ons kantoor in Renswoude. Bij ons krijg je inzicht in álle geldverstrekkers. We zijn niet afhankelijk van één partij. Doordat we alle aanbieders met elkaar vergelijken, vinden we een hypotheek in Veenendaal die bij jou past. Signaleren we een kans? Dan delen we dat met je.

Jezelf oriënteren op een hypotheek in Veenendaal, dat begint bij een kennismakingsgesprek. We leren jou graag kennen, maar je bent vast ook benieuwd naar ons. Daarom delen we hoe ons hypotheekadvies in Veenendaal eruitziet, inclusief de kosten. Het gesprek voer je met onze hypotheekadviseur in Veenendaal. Hij staat tijdens het hele traject voor je klaar. Je wisselt dus niet van contactpersoon.

Ga je een bod uitbrengen op een woning? Spannend! Houd ons zeker op de hoogte. De volgende stap is een adviesgesprek. Of meerdere, mocht dat nodig zijn. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. In onze online omgeving kun je deze informatie zelf ook inzien. Krijg je er een goed gevoel bij? Fijn, dat is ons doel!

Als de hypotheekaanvraag geaccepteerd is, ontvang je een offerte. Ga je akkoord? Dan is het officieel. Deze woning is nu van jou, gefeliciteerd! Verhuis je inboedel gemakkelijk met onze boedelwagen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 285

Wat anderen over ons zeggen

Mega tevreden over het advies, de inzet en niets was teveel gevraagd. Bedankt top.
Amanda Hypotheek
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Deze mensen hebben kennis van zaken en weten hoe ze mensen op een fijne en goede manier moeten adviseren. Wij zijn zeer tevreden mede doordat we snel terecht konden en ook snel wisten waar we aan toe waren. De fijne en directe communicatie en de duidelijke informatie hebben er toe geleid dat het traject soepel is verlopen. Een absolute aanrader!
Lees meer
Maurits Hypotheek
Voor de tweede keer ontzettend fijn geholpen door Marco en Geja van Van Roekel Hypotheken. We zijn goed begeleid in het hele traject van de aankoop van ons nieuwe huis, het contact is prettig en ze staan altijd voor ons klaar om te helpen en ondersteunen waar nodig. Het afsluiten van onze hypotheek hebben we met een gerust hart overgelaten aan Van Roekel Hypotheken!
Lees meer
Mieke Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Veenendaal

Een hypotheek in Veenendaal markeert een nieuwe fase in je leven. Je draagt het meestal tientallen jaren met je mee. Dat blijft gelijk, terwijl je omstandigheden kunnen veranderen. Misschien ga je uit elkaar, neem je ontslag of gebeurt er iets anders, wat jouw leven op zijn kop zet. Positief of negatief. Het kan jouw financiële situatie beïnvloeden.

Daarom neemt onze hypotheekadviseur in Veenendaal elk jaar contact met je op, gedurende de looptijd van je hypotheek. Door het veranderen van je hypotheek in Veenendaal kun je geld besparen. Aarzel niet om hem jouw vragen voor te leggen. Ook als het gaat over je hypotheek oversluiten in Veenendaal. We helpen je graag verder!

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team