Koffie Van Roekel Hypotheken
Eerste hypotheekgesprek

Wil je een woning kopen? We maken graag kennis met je! Plan jouw eerste hypotheekgesprek. Je krijgt inzicht in wat je kunt lenen en welke hypotheek het beste bij jou past. Het vormt een belangrijke basis om de woningmarkt op te gaan. Tot snel!

Over het eerste hypotheekgesprek

Wil je graag weten wat je kunt lenen? Plan een kennismakingsgesprek in! Dat kan waar en wanneer jij dat wilt. Overdag of ’s avonds. Digitaal of bij ons op kantoor in Renswoude. Een eerste hypotheekgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Samen kijken we welke hypotheek jou het beste zou passen. We schetsen verschillende scenario’s, waaruit jij een keuze uit kunt maken. Daarin nemen we jouw financiële positie, aflossen, risicobereidheid en verzekeringen mee. Als onafhankelijke hypotheekadviseur hebben we er geen belang bij, om je op een bepaalde geldverstrekker te wijzen. Dat garandeert je van een eerlijk advies.

Jij neemt ons mee in jouw verhaal, en dat doen wij andersom ook. Je leert ons en onze werkwijze kennen, maar weet ook wat het hypotheekadvies gaat kosten. Duidelijk en helder, zo communiceren wij. Het eerste hypotheekgesprek vormt een belangrijke basis voor jouw zoektocht. Jij weet na onze afspraak waar je aan toe bent. Hoeveel je kunt lenen. Je kunt de woningmarkt op of gaan bieden.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Voorbereiding op het eerste hypotheekgesprek

Wil je graag beslagen ten ijs komen? Je kunt je zeker voorbereiden op jouw eerste hypotheekgesprek. Weten wat je wil, helpt om de juiste startershypotheek voor jou te vinden. Doe dat zo:

 1. Start met het vaststellen van je budget. Hoeveel spaargeld heb je en wat kun en wil je maandelijks missen aan hypotheeklasten? Vergeet ook bijkomende kosten, zoals overdrachtsbelasting, notariskosten en kosten koper niet mee te nemen.
 2. Verzamel belangrijke documenten, zoals je loonstroken, jaarcijfers (als je ondernemer bent), verzekeringsoverzichten, pensioeninformatie en eventuele schulden.
 3. Denk ook na over de toekomst en jouw gezinssituatie. Wil je de woning kopen samen met je partner? Heb je al een samenlevingscontract, als je niet getrouwd bent? Hoe snel wil je de hypotheek af kunnen lossen? Eerst weinig en dan meer, of gelijkmatig?

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 289

Wat anderen over ons zeggen

Supergoed geholpen door Erik, onze hypotheekadviseur. Snelle communicatie, stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, en heeft ons goede adviezen gegeven! Hij was zeer professioneel en betrokken bij ons hypotheekproces, wat ons veel vertrouwen gaf. Dankzij zijn hulp hebben we grote stappen kunnen maken en zijn we zeer tevreden met het resultaat. We zouden Erik zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die deskundig hypotheekadvies en uitstekende ondersteuning nodig heeft.
Lees meer
Sander Hypotheek
Hele heldere uitleg van de situatie en opties. Uitgebreid advies, naast hypotheek ook gesproken over pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Alle onderwerpen zijn langsgekomen en heb ook echt het gevoel dat gedaan wordt wat nodig is. Naast de goede uitleg ook prettig in de omgang, heel vriendelijk allemaal.
Lees meer
WJF Hypotheek
Zeer tevreden over de gesprekken met een duidelijke communicatie en deskundig advies. Als zeer prettig ervaren. Mijn complimenten aan Marco en collega’s. Ik zou van Roekel Hypotheken aan een ieder aanraden!
Lees meer
Roland Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Na het eerste hypotheekgesprek

Heb je het eerste hypotheekgesprek gehad? We sturen je altijd een samenvatting van wat we besproken hebben. Gebruik dat om een wensenlijstje voor jouw droomwoning samen te stellen. Wat zijn must-haves en nice-to-haves? Denk aan de locatie, type woning, aantal kamers, tuin of balkon en energiezuinigheid.

Het is tijd om Funda in de gaten te houden, (eventueel) een makelaar in de hand te nemen en bezichtigingen te plannen. Natuurlijk houden we graag contact met je. We zijn benieuwd of je een woning gevonden hebt en voorzien je van fijne tips, als je daar behoefte aan hebt.

Heb je een goed gevoel overgehouden aan het eerste hypotheekgesprek? We hopen van wel. Als de tijd rijp is, zien we je graag terug!

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team