Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadvies in Ede

Ben je starter op de woningmarkt? Van plan om een bestaande hypotheek over te sluiten in Ede? Of is jouw financiële situatie veranderd? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Ede. We zijn er voor jou!

Van pluktuin tot Ginkelse Heide

Wonen in Ede is groen, veilig en mooi. De dorpse stad ligt in de Foodvalley, dé topregio op het gebied van agrifood. Misschien heb je zelf wel een volkstuintje of haal je geregeld fruit, groenten en bloemen in één van de pluktuinen die Ede rijk is. Ede wordt in ieder geval omringd door natuur. Van de uitgestrekte Ginkelse Heide tot het statige landgoed Hoekelum.

Als je kinderen hebt, heb je in Ede voldoende schoolkeuze. Voor elk onderwijsconcept of denominatie is er een geschikte basisschool te vinden. Ede kent ook negen middelbare scholen, meerdere MBO-scholen en één hogeschool.

Ook om te winkelen hoef je Ede niet uit. Maar mocht je in het gezellige centrum niet vinden wat je zoekt, dan bereik je snel en makkelijk de rest van Nederland. Ede heeft twee treinstations én ligt naast het centrale knooppunt van de A30/A12. Wil je een woning (in de buurt van) Ede kopen? Dan maak je dus zeker een goede keus!

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Ede

Wil je een hypotheek in Ede afsluiten? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies bij Ede, vanuit ons kantoor in Renswoude. Wat dat voor jou betekent? We zijn niet gebonden aan één bank. Je kunt ervanuit gaan dat we álle geldverstrekkers met elkaar vergelijken, om de beste hypotheek in Ede voor jou te vinden. Onze hypotheekadviseur in Ede denkt buiten de kaders.

Hypotheekadvies in Ede begint bij een kennismakingsgesprek. We horen graag wat jouw verhaal is. Jij bent eerlijk over je financiën, dus zijn wij dat ook. We leggen je uit wat je kunt verwachten van ons advies. Dus ook hoeveel het kost. Open, eerlijk en helder communiceren. Daar staan wij voor. Tijdens het hele traject staat onze hypotheekadviseur in Ede voor je klaar. Eén vast aanspreekpunt, daar kun je van op aan.

Heb je inmiddels een woning gevonden? Laat het ons weten! In ons vervolggesprek duiken we dieper in jouw hypotheekaanvraag. Natuurlijk bereiden we het hypotheekadvies in Ede goed voor. We vergelijken geldverstrekkers, rente en eventuele verzekeringen. Je krijgt toegang tot onze online omgeving, om zelf mee te kijken. Zo kun je het rustig even laten bezinken en kiezen wat bij jou past.

Is jouw aanvraag geaccepteerd? Dan is het tijd om de hypotheekofferte te ondertekenen. Gefeliciteerd, je bent de trotse eigenaar van een (nieuwe) woning! Vergeet onze boedelwagen niet te lenen, om je inboedel te verhuizen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

9.9 uit 282

Wat anderen over ons zeggen

Fijne en duidelijke gesprekken! Denkt mee en adviseert. Dank Erik!
Manouk Hypotheek
Top! Hypotheek goed uitgelegd alsmede goede service/advies ontvangen.
Anoniem Hypotheek
Duidelijke uitleg en toelichting in de gesprekken. Hij neemt alle tijd voor ons als klant en kan onze vragen duidelijk beantwoorden. Ze zijn vlot in reageren en beantwoorden van extra vragen of het toesturen van stukken.
Lees meer
GB Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Ede

Waar sta jij over 10 jaar? Dat is lastig te voorspellen. Natuurlijk hoop je dat je dan nog gelukkig getrouwd bent, in goede gezondheid. Het is echter mogelijk dat jouw situatie veranderd. Misschien niet zoals je dat graag zou willen. Gedurende de looptijd van je hypotheek staan we voor je klaar, met hypotheekadvies in Ede. Ook als je een bestaande hypotheek wil oversluiten in Ede.

Wist je dat het aanpassen van je hypotheek, je geld kan opleveren? Elk jaar neemt onze hypotheekadviseur in Ede contact met je op. We spreken jouw situatie door, als dat nodig is. Zo zie je maar, je kunt altijd voor hypotheekadvies in Ede bij ons terecht!

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team