Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadvies in Lunteren

Sta jij op het punt om je eerste stappen op de woningmarkt te zetten? Overweeg je om een nieuwe woning te kopen? Of ben je op zoek naar financieel advies? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Lunteren. Stel je vraag gerust!

Het middelpunt van Nederland

Wist je dat het middelpunt van Nederland in Lunteren ligt? Bij de Goudsberg, om precies te zijn. Lunteren neemt een centrale plek in. Letterlijk, maar ook figuurlijk. Want misschien ligt jouw droomwoning wel in Lunteren. En zoek je daarom een hypotheekadviseur bij Lunteren.

Groen en gezond. Dat is Lunteren. Loop je het dorp uit, dan loop je direct de Veluwe op. Beter kan niet, voor de natuurliefhebbers onder ons. Er zijn authentieke woningen genoeg, maar ook een aantal nieuwbouwwijken. In het gebied Westzoom vind je de Hulakker. Deze wijk combineert het dorpse karakter van Lunteren met aandacht voor de natuur.

Als je gaat verhuizen naar Lunteren, is het wel even wennen aan het dialect. Weet jij bijvoorbeeld wat een schutteldoek, heerd en boesteren is? Dat is Lunterse taol voor theedoek, woonkamer en hardwerken. Beschreven in het enige echte ‘Lunters Woordeboek’. Ja, bewust zonder ‘n’. Maar dat hoeven we de echte Lunterse niet te vertellen.

Wees niet bang, ingeburgerd raak je zo. Zeker als je de Oud Lunterse Dag bezoekt, leer je de omgeving gelijk kennen. Dan gaat het hele dorp 100 jaar terug in de tijd. Inclusief traditionele boerenkleding en Reutemeteut. Wat dat is? Dat mag je als toekomstig Lunteraan zelf ontdekken.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Lunteren

Wil je een hypotheek in Lunteren afsluiten? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies bij Lunteren, vanuit ons kantoor in Renswoude. Dat houdt in, dat we niet afhankelijk zijn van een bepaalde bank of geldverstrekker. We focussen ons juist op het vergelijken van álle partijen. Ons brede netwerk en creatieve denkwijze biedt jou kansen. We zetten het graag voor je in.

Onze manier van communiceren is open, eerlijk en duidelijk. Niet alleen over ons hypotheekadvies in Lunteren, maar ook over onze werkwijze en kosten. Alles komt aan bod in een kennismakingsgesprek. Met onze hypotheekadviseur in Lunteren verkennen we jouw financiële situatie. Je krijgt een goed beeld van jouw mogelijkheden.

Dan begint het leuke werk: woningen uitzoeken, bezichtigen en bieden. Of misschien vind je dit juist lastiger, dan gedacht. Aarzel niet om ons te betrekken bij het proces. We voorzien je graag van handige tips. In een volgend gesprek voor hypotheekadvies in Lunteren vergelijken we geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Je hebt zelf ook inzicht in deze informatie, via onze online omgeving. Ook dat hoort bij onze transparante communicatie.

Is jouw hypotheekaanvraag geaccepteerd? Dan rest je nog één ding: het tekenen van de offerte. Daarna ben jij officieel eigenaar van een nieuwe woning! Maar we laten je niet gaan, voordat we onze boedelwagen hebben aangeboden. Daarmee ben je zo verhuisd.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 289

Wat anderen over ons zeggen

Supergoed geholpen door Erik, onze hypotheekadviseur. Snelle communicatie, stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, en heeft ons goede adviezen gegeven! Hij was zeer professioneel en betrokken bij ons hypotheekproces, wat ons veel vertrouwen gaf. Dankzij zijn hulp hebben we grote stappen kunnen maken en zijn we zeer tevreden met het resultaat. We zouden Erik zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die deskundig hypotheekadvies en uitstekende ondersteuning nodig heeft.
Lees meer
Sander Hypotheek
Hele heldere uitleg van de situatie en opties. Uitgebreid advies, naast hypotheek ook gesproken over pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Alle onderwerpen zijn langsgekomen en heb ook echt het gevoel dat gedaan wordt wat nodig is. Naast de goede uitleg ook prettig in de omgang, heel vriendelijk allemaal.
Lees meer
WJF Hypotheek
Zeer tevreden over de gesprekken met een duidelijke communicatie en deskundig advies. Als zeer prettig ervaren. Mijn complimenten aan Marco en collega’s. Ik zou van Roekel Hypotheken aan een ieder aanraden!
Lees meer
Roland Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Lunteren

Hoe het leven loopt, dat weet niemand. Misschien ga je trouwen. Of uit elkaar. Word je ondernemer. Of raak je arbeidsongeschikt. Het kan vragen opleveren, over jouw financiën. Gelukkig kun je op ons rekenen. Zolang jouw hypotheek loopt, bieden wij je hypotheekadvies in Lunteren.

Hoe dat praktisch vorm krijgt? Onze hypotheekadviseur in Lunteren neemt jaarlijks contact met je op. We bespreken kort of je nog steeds tevreden bent. Twijfel je over het aanpassen van je hypotheek in Lunteren? Daarmee kun je soms geld besparen. We geven je graag advies.

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team