Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadvies in Woudenberg

Nieuwsgierig of je een woning kunt kopen? Door kunt stromen op de woningmarkt? Of wat wij je adviseren in jouw specifieke situatie? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Woudenberg. Laat weten wat je nodig hebt!

Welkom in Woudenberg

Wat is jouw woondroom? Misschien wordt het in Woudenberg werkelijkheid. De Gemeente Woudenberg streeft naar betaalbare woningen voor íedereen. In de toekomst, maar ook nu. In vergelijking met de Randstad krijg je in Woudenberg meer huis voor je geld.

Woudenberg is kleinschalig, gemoedelijk en groen, maar het groeit ook. Waar het in 1900 slecht uit een aantal woningen rondom een kruispunt bestond, breidde het dorp zich uit richting het oosten, noorden en westen.

Woudenberg is een gezinsdorp. Niet gek, want je woont er rustig en veilig. Met volop voorzieningen en een bruisend verenigingsleven. Je kunt in Woudenberg wonen in een typisch naoorlogs huis, maar er wordt ook volop nieuw gebouwd. En als we je nog één typerend kenmerk van Woudenberg moeten geven, dan is dat de Pyramide van Austerlitz. Want de énige piramide in Europa, die ligt bij Woudenberg. Nu ben je direct overstag, natuurlijk.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Woudenberg

Wil je een hypotheek in Woudenberg afsluiten? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies bij Woudenberg, vanuit ons kantoor in Renswoude. Dat betekent dat we alle geldverstrekkers met elkaar vergelijken. Dankzij ons brede perspectief is het mogelijk om buiten de kaders te denken. We gaan tot het uiterste om een hypotheek in Woudenberg te vinden die geschikt is voor jou.

Wat je kunt verwachten? Ons eerste gesprek is een kennismaking met onze hypotheekadviseur in Woudenberg. We horen graag waar jij wilt wonen, of je al eens een hypotheek hebt afgesloten en wat er bij jou binnenkomt. Dat geeft ons een beeld van jouw wensen en mogelijkheden. Zo eerlijk als jij bent, zo zijn wij ook. We delen wie wij zijn, hoe we werken en wat dat kost. Een helder verhaal, daar houden wij van.

Tijd om op Funda rond te speuren, bij makelaars aan te kloppen en huizen te bezichtigen. Heb je een woning gevonden? Dan vervolgen we ons hypotheekadvies in Woudenberg. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Dat is ons hypotheekadvies in Woudenberg, in een notendop. Wees gerust, je hebt alle tijd om dit na te lezen in jouw eigen online omgeving. Als jij er zeker van bent, zijn wij dat ook.

Wordt jouw hypotheekaanvraag geaccepteerd? Dan ontvang je een offerte. Na jouw ondertekening is het officieel. Deze woning is van jou. Tijd om te vieren én verhuizen. Wist je dat wij daarvoor een boedelwagen ter beschikking hebben? Vraag ons er vooral naar!

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 290

Wat anderen over ons zeggen

Denkt in alles mee, neemt de tijd voor je en is duidelijk
VH Hypotheek
Supergoed geholpen door Erik, onze hypotheekadviseur. Snelle communicatie, stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, en heeft ons goede adviezen gegeven! Hij was zeer professioneel en betrokken bij ons hypotheekproces, wat ons veel vertrouwen gaf. Dankzij zijn hulp hebben we grote stappen kunnen maken en zijn we zeer tevreden met het resultaat. We zouden Erik zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die deskundig hypotheekadvies en uitstekende ondersteuning nodig heeft.
Lees meer
Sander Hypotheek
Hele heldere uitleg van de situatie en opties. Uitgebreid advies, naast hypotheek ook gesproken over pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Alle onderwerpen zijn langsgekomen en heb ook echt het gevoel dat gedaan wordt wat nodig is. Naast de goede uitleg ook prettig in de omgang, heel vriendelijk allemaal.
Lees meer
WJF Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Woudenberg

Een hypotheek sluit je af voor tientallen jaren. Je kunt moeilijk voorspellen, wat er in die tijd gaat gebeuren. De een gaat op zoek naar een nieuwe woning. De ander twijfelt om zijn hypotheek over te sluiten. Het is een geruststelling om te weten, dat je onze hypotheekadviseur in Woudenberg altijd kunt bereiken.

Sterker nog, wij nemen ook actief contact met jou op. Elk jaar. We horen graag hoe het met je gaat. Als je daar behoefte aan hebt, nemen we je situatie even door. Soms bespaar je met het aanpassen van je hypotheek geld. We kijken graag met je mee!

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team