Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadviseur in Scherpenzeel

Wil je graag jouw eerste woning kopen? Groei je je huidige huis uit? Of twijfel je over jouw volgende stap? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Scherpenzeel. Welke vraag je ook hebt!

Voor natuur- én cultuurliefhebbers

Ligt jouw ideale woonplaats in het midden van Nederland? Dan kun je je lol op in Scherpenzeel. Centraler kan bijna niet. Scherpenzeel ligt precies tussen de steden Utrecht, Amersfoort en Arnhem in. Je bent zo op de snelweg, maar komt wel elke dag thuis in het groen.

Scherpenzeel is een aantrekkelijke plek voor natuur- én cultuurliefhebbers. Het dorp wordt omringd door parken, bossen en landelijk gebied. Er zijn volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen en recreëren. Maar je kunt er ook volop cultuur snuiven. Bijvoorbeeld in het statige Huis Scherpenzeel of langs de Grebbelinie.

Het kleinschalige, dorpse karakter van Scherpenzeel valt op. De nadruk ligt op lokale betrokkenheid en gemeenschapszin. Misschien zorgt dat er ook wel voor dat de bevolking zo snel groeit. In Scherpenzeel zijn veel historische huizen te vinden, uit de jaren ’70 en ’80. Maar er wordt ook volop gebouwd, bijvoorbeeld met nieuwbouwwijk ‘De Nieuwe Koepel’.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Scherpenzeel

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur bij Scherpenzeel? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies, vanuit ons kantoor in Renswoude. Daarbij kijken we dus niet naar één partij. We vergelijken juist alle geldverstrekkers met elkaar. Het voordeel is dat we daardoor de beste aanbieder voor jou kunnen vinden. Onze hypotheekadviseur bij Scherpenzeel zet zich graag daarvoor in.

We leren je graag kennen, tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Er komt veel aan bod. Van jouw ideale woning tot het financiële plaatje. Natuurlijk delen we ook meer over onze werkwijze en kosten. We laten zien hoe het traject eruitziet en wat het kost. Geen verrassingen achteraf. Daar houden we niet zo van. Jij ook niet? Dat kun je het vast goed met onze hypotheekadviseur bij Scherpenzeel vinden!

Hij staat tijdens het hele traject voor je klaar. Stel gerust al je vragen, en houd ons vooral op de hoogte van het (bied)proces. Is het bod uitgebracht en geaccepteerd? Tijdens een vervolggesprek gaan we dieper in op jouw hypotheek. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Je kunt dit rustig nalezen in jouw eigen online omgeving. Zodat je een goed gevoel erbij krijgt.

Zet je je handtekening onder de hypotheekofferte? De vlag kan uit, de woning is van jou! Onze boedelwagen helpt je een handje met de verhuizing.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 290

Wat anderen over ons zeggen

Denkt in alles mee, neemt de tijd voor je en is duidelijk
VH Hypotheek
Supergoed geholpen door Erik, onze hypotheekadviseur. Snelle communicatie, stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, en heeft ons goede adviezen gegeven! Hij was zeer professioneel en betrokken bij ons hypotheekproces, wat ons veel vertrouwen gaf. Dankzij zijn hulp hebben we grote stappen kunnen maken en zijn we zeer tevreden met het resultaat. We zouden Erik zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die deskundig hypotheekadvies en uitstekende ondersteuning nodig heeft.
Lees meer
Sander Hypotheek
Hele heldere uitleg van de situatie en opties. Uitgebreid advies, naast hypotheek ook gesproken over pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Alle onderwerpen zijn langsgekomen en heb ook echt het gevoel dat gedaan wordt wat nodig is. Naast de goede uitleg ook prettig in de omgang, heel vriendelijk allemaal.
Lees meer
WJF Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Scherpenzeel

De aankoop van een (nieuwe) woning is een grote stap. Een hypotheek sluit je af voor tien, misschien wel twintig jaar. Wat kan er in die tijd veel gebeuren. Je krijgt te maken met winst en verlies. Leven en sterven. Groei en krimp. Daar heb je weinig grip op. De veranderingen die je doormaakt, hebben invloed op je financiële situatie.

Daar zijn wij voor. Onze hypotheekadviseur bij Scherpenzeel neemt geregeld contact met je op. Je kunt bij hem al je vragen kwijt. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we je hypotheek aanpassen. Daarmee bespaar je soms meer, dan je denkt. Dat is service, waar je op kunt rekenen!

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team