Hypotheekadviseurs Marco en Erik
Hypotheekadvies

Ga je graag een woning kopen en heb je hypotheekadvies nodig? Wat je situatie ook is, je kunt bij ons terecht voor persoonlijk hypotheekadvies. Van starter tot doorstromer. Voel je welkom!

Onafhankelijk hypotheekadvies

Vanuit ons kantoor in Renswoude bieden we jou onafhankelijk hypotheekadvies. Wij zijn dus niet afhankelijk van een bank of een andere geldverstrekker. We vergelijken alle aanbieders en vinden zo de beste hypotheek voor jou. Zo kan jij onbezorgd starten aan deze nieuwe fase in je leven. Want een hypotheek afsluiten, dat is nogal wat. Daarom nemen we je graag mee in ons verhaal.

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Van eerste gesprek tot sleutel

Het eerste gesprek is altijd kosteloos én vrijblijvend. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft. Wat is jouw droomwoning? Hoe ziet jouw financiële situatie eruit? Wat is je hypotheekverleden? Jouw verhaal vormt de basis van ons advies. We delen onze kennis, leggen uit hoe het proces verloopt en zetten de mogelijkheden op een rijtje.

Ook duurzaamheid is daar een onderdeel van. Mag je extra geld lenen voor verduurzaming, dan levert dat een lagere energierekening op. Een essentieel onderdeel van het hypotheekadvies dus!

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

9.9 uit 282

Wat anderen over ons zeggen

Fijne en duidelijke gesprekken! Denkt mee en adviseert. Dank Erik!
Manouk Hypotheek
Top! Hypotheek goed uitgelegd alsmede goede service/advies ontvangen.
Anoniem Hypotheek
Duidelijke uitleg en toelichting in de gesprekken. Hij neemt alle tijd voor ons als klant en kan onze vragen duidelijk beantwoorden. Ze zijn vlot in reageren en beantwoorden van extra vragen of het toesturen van stukken.
Lees meer
GB Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Erkend hypotheekadvies vanuit Renswoude

Tijdens het hele proces heb je één vast aanspreekpunt. Onze hypotheekadviseur verdiept zich in jouw situatie. Hij begrijpt wat je nodig hebt. Heb je snel een hypotheek nodig? We leggen alles opzij voor jou. Zoek je specifieke kennis? Wij zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving. Is jouw hypotheek geregeld? Ook dan staan we voor je klaar, als je situatie verandert. Dat maakt ons een erkend hypotheekadviseur. Wanneer kom je langs?

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team