Team Van Roekel Hypotheken
Hypotheekadvies in Leusden

Wil jij je je eerste woning kopen? Doorstromen naar een volgende hypotheek? Of heb je financieel advies nodig? Je kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies in Leusden. Voor elke situatie!

De ideale locatie van Leusden

Op zoek naar een woning in Leusden? Deze stad heeft een traditioneel karakter, met moderne elementen. Wist je bijvoorbeeld dat de wijk Rozendaal in de vorm van een euroteken gebouwd is? Zoek maar eens een luchtfoto op. Over het algemeen zijn de wijken in Leusden ruim opgezet, afgewisseld met groen en speelplekken. Een kindvriendelijke omgeving dus.

Behoefte aan een grotere stad? Amersfoort is goed bereikbaar vanuit Leusden. Je bent binnen vijftien minuten in het centrum, afhankelijk van waar je woont. Liever de natuur in? Natuurgebied ‘de Liniedijk’, Landgoed Den Treek-Henschoten en het Valleikanaal liggen om de hoek. Leusden heeft een ideale locatie!

In Leusden vind je lokale ondernemers én grote bedrijven, denk aan Zilveren Kruis Achmea, Intergamma en AFAS Software. Het AFAS Experience Center aan het randje van Leusden spant de kroon. De iconische koepel is landelijk bekend. Voor ieder wat wils. Wordt Leusden binnenkort ook jouw thuis?

Team Van Roekel Hypotheken
Je kunt op ons vertrouwen Wij zijn er echt voor jou Onze creativiteit biedt kansen Je krijgt inzicht in alle geldverstrekkers We hebben een breed netwerk Gelukkig Wonen is onze missie

Onafhankelijk hypotheekadvies in Leusden

Wil je een hypotheek in Leusden afsluiten? Wij bieden je onafhankelijk hypotheekadvies bij Leusden, vanuit ons kantoor in Renswoude. Wij selecteren met jou de hypotheek in Leusden die het beste bij jou past. Daarbij zijn we niet gebonden aan één aanbieder. In onze gesprekken vergelijken we alle geldverstrekkers met elkaar. Buiten de gebaande paden denken, dat kenmerkt onze werkwijze.

Is dat wat je zoekt? Laten we kennismaken! We zijn benieuwd naar wat jij graag wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet. Dat bespreken we in een kennismakingsgesprek. De eerlijke antwoorden die jij ons geeft, mag je ook van ons verwachten. Daarom zijn wij transparant over onze werkwijze en de kosten. Onze hypotheekadviseur in Leusden blijft jouw vaste aanspreekpunt tijdens het hele traject.

Tijd om de woningmarkt op te gaan! Update ons zeker over jouw bezichtigingen en biedingen. In een volgend gesprek voor hypotheekadvies in Leusden gaan we dieper in op jouw aanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Via jouw online omgeving kun je met ons meekijken. We hopen dat het je een goed gevoel geeft. Dat vinden we belangrijk.

Na acceptie van jouw aanvraag, blijft het tekenen van de hypotheekofferte over. Gefeliciteerd, jij bent officieel eigenaar van deze woning! Natuurlijk mag je onze boedelwagen lenen, om jouw inboedel te verhuizen.

Onze werkwijze

Benieuwd wat je kunt verwachten? Zo werken wij.


 1. Eerste afspraak
 2. Persoonlijk adviesgesprek
 3. Hypotheekofferte ondertekenen
Hypotheekadviseur Erik

Eerste afspraak

De eerste afspraak is kosteloos én vrijblijvend. We inventariseren graag wat je wilt, wie je bent en hoe jouw financiële situatie eruitziet.

Team Van Roekel Hypotheken

Persoonlijk adviesgesprek

Heb je een woning gevonden? Dan starten we met je hypotheekaanvraag. We vergelijken geldverstrekkers, rentes en eventuele verzekeringen. Aan jou de keus.

Hypotheekadviseurs Marco en Erik

Hypotheekofferte ondertekenen

Is de aanvraag goedgekeurd? Dan krijg je een hypotheekofferte. Ga je akkoord, dan mag je het tekenen. Gefeliciteerd met de aankoop van je woning!

10 uit 289

Wat anderen over ons zeggen

Supergoed geholpen door Erik, onze hypotheekadviseur. Snelle communicatie, stond altijd klaar om vragen te beantwoorden, en heeft ons goede adviezen gegeven! Hij was zeer professioneel en betrokken bij ons hypotheekproces, wat ons veel vertrouwen gaf. Dankzij zijn hulp hebben we grote stappen kunnen maken en zijn we zeer tevreden met het resultaat. We zouden Erik zonder twijfel aanbevelen aan iedereen die deskundig hypotheekadvies en uitstekende ondersteuning nodig heeft.
Lees meer
Sander Hypotheek
Hele heldere uitleg van de situatie en opties. Uitgebreid advies, naast hypotheek ook gesproken over pensioen, overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. Alle onderwerpen zijn langsgekomen en heb ook echt het gevoel dat gedaan wordt wat nodig is. Naast de goede uitleg ook prettig in de omgang, heel vriendelijk allemaal.
Lees meer
WJF Hypotheek
Zeer tevreden over de gesprekken met een duidelijke communicatie en deskundig advies. Als zeer prettig ervaren. Mijn complimenten aan Marco en collega’s. Ik zou van Roekel Hypotheken aan een ieder aanraden!
Lees meer
Roland Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken

Betrouwbare hypotheekadviseur in Leusden

Lig je in een scheiding? Wil je je hypotheek oversluiten? Of heb je vragen over extra aflossingen? Er kan zoveel veranderen, gedurende de looptijd van je hypotheek in Leusden. We zien het als onze plicht, om je daarin te ondersteunen. Ook wanneer de tijd rijp is voor een nieuwe woning.

Elk jaar neemt onze hypotheekadviseur in Leusden contact met je op. Het aanpassen van je hypotheek kan je geld opleveren. We blijven dus betrokken. Ook wanneer de handtekening onder jouw hypotheek is gezet. Dat is een hypotheekadviseur in Leusden, waar je op kunt vertrouwen.

  Veelgestelde vragen

 • Wat is het bedrag dat ik maximaal kan lenen?

  Een logische vraag. Toch is dat van een aantal factoren afhankelijk, zoals bijvoorbeeld de rente waar je voor kiest, de hypotheekvorm die jouw voorkeur heeft en de looptijd van je hypotheek. Hypotheekadvies is maatwerk. Plan een afspraak in onze agenda of stuur een app voor snel contact.

 • Waarom zou ik voor Van Roekel Hypotheken kiezen?

  We kennen onze klanten. We willen weten wie jij bent en wat jou drijft, omdat het in onze genen zit om het beste voor jou te bereiken. We houden contact met je gedurende de looptijd van je hypotheek. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gelukkig woont!

 • Hoelang duurt een hypotheekaanvraag?

  Als het moet, kan het snel. Maar snelheid is geen doel op zich. We willen het vooral zorgvuldig doen. Door ons strakke proces en de korte lijnen met geldverstrekkers kunnen we, als het nodig is, zorgen dat jouw hypotheek snel rond is. Als het moet, dan kan dat in één week!

 • Hoe maak ik een afspraak?

  Dat is eenvoudig. Plan bijvoorbeeld online je een kennismakingsgesprek in onze agenda. Je kunt ons ook appen. Liever bellen of mailen? Jij bepaalt de route!

 • Wat houdt onafhankelijk advies in?

  Het houdt in dat wij niet afhankelijk zijn van een geldverstrekker. We worden niet betaald door een geldverstrekker en we worden niet op een andere manier beloond door een geldverstrekker. Het is heerlijk werken als wij met onze klant bepalen voor welke geldverstrekker we kiezen. Zo weten we altijd zeker dat we het beste voor jou kiezen. Dat bepaalt niet de geldverstrekker, maar dat bepaal jij, samen met ons.

Staat jouw vraag er niet bij?

Laat van je horen! We staan voor je klaar en hebben aandacht voor elke vraag.

Contact
Van Roekel Hypotheken - Team