Kantoor Van Roekel Hypotheken
Onze referenties

Ben je benieuwd wat anderen over ons zeggen? Natuurlijk! Dat begrijpen we. We delen hun ongefilterde ervaring met je. Wil je meer weten? Neem dan eens contact met ons op. Dan leer je ons echt kennen.

9.9 uit 271

Referenties

Zeer vriendelijke geholpen en reageert snel en duidelijk. Goeie uitleg gehad over alles wat er bij komt kijken. Zeer tevreden en gaan in de toekomst zeker weer erheen.
Lees meer
Rolf Hypotheek
Marco dacht goed met ons mee, zette er vaart achter maar bleef zorgvuldig. Zowel hij als zijn collega Geja zijn makkelijk bereikbaar en het contact verloopt makkelijk en prettig.
Lees meer
Monique Hypotheek
Marco heeft ons door een ingewikkeld maatwerktraject geloost, met het gewenste resultaat. Voordat we bij Marco kwamen hadden we niet gedacht op dit moment een hypotheek te kunnen krijgen en nu staan de verhuisdozen klaar.
Lees meer
Marijke Hypotheek
Van begin tot eind goed geholpen, denken in mogelijkheden!
Lunteraan Hypotheek
Van Roekel hypotheken helpt je bij alle vraagstukken die jij hebt. Zowel op de mail als telefonisch goed bereikbaar.
Joëlla Hypotheek
We hebben de gesprekken met Marco als zeer positief ervaren en zijn erg tevreden over zijn dienstverlening. Marco heeft ons het afgelopen jaar erg ondersteund bij onze zoektocht naar een woning. Marco is erg betrokken als hypotheekadviseur, dit hebben wij als prettig ervaren. Kortom: We raden van Roekel Hypotheken zeker aan!
Lees meer
anoniem Hypotheek
Op aanraden van een vriend in contact gekomen met dit bedrijf. Altijd snel antwoord op vragen en hebben echt verstand van zaken waardoor ze erg goed mee kunnen denken. Absoluut aan te raden!
Lees meer
Gerben Hypotheek
Wij zijn zeer tevreden over van Roekel Hypotheken!
M Hypotheek
Wij hebben een heel fijn gesprek gehad. De adviseur luisterde goed naar onze wensen. Hij gaf een duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Hij kwam heel betrouwbaar en deskundig over. Hij gaf ons een paar dagen om een keuze te maken. Binnen één week hadden wij een vervolgafspraak. Hij heeft voor ons een hypotheek en een overbrugging helemaal geregeld. Daar zijn wij zeer tevreden over.
Lees meer
Bert Hypotheek
Marco nam alle tijd voor ons, had oprechte belangstelling en aandacht om te ontdekken met wie hij aan tafel zat! De uitleg rondom het financiële plaatje was helder en duidelijk en Marco hield ons voor het vervolg goed op de hoogte van het proces.
Lees meer
Bram en Alda Bargeman Hypotheek
We hebben een goed en duidelijk adviesgesprek gehad, waarin verschillende opties zijn besproken. Marco heeft zich ontzettend ingezet voor onze hypotheekofferte. We zijn zeer tevreden over de snelle en duidelijke communicatie tijdens het hele traject.
Lees meer
Beek Hypotheek
Fijn contact met Erik, Marco en Geja. Denken goed met je mee! En kunnen ook oplossingsgericht denken! Dit bedrijf is echt aan te raden!
Van Holland Hypotheek
Zakelijk met een persoonlijk tintje. Duidelijk en geduldig. Ons voorop stellen. Alle informatie vragen en geven, zowel het " worst case scenario " als het goede scenario. Op kantoor de papieren doornemen , en dan onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Gewaagd aan elkaar, niet uit het oog verliezende dat wij de klant zijn.
Lees meer
Linda Hypotheek
Een zeer fijne, vriendelijke man, met veel verstand van zaken.
Marien Hypotheek
Zowel Erik als de collega's zijn erg betrokken geweest gedurende het gehele traject. Er is pro-actief gehandeld, er is geregeld contact met ons opgenomen, acties zijn adequaat opgevolgd en alle vragen die we hadden zijn goed beantwoord. Buiten het proces hebben we ook erg fijne gesprekken gehad met Erik en zouden we in de toekomst zeker weer terugkomen.
Lees meer
Tom Hypotheek
Hij regelde na een uitgebreid prettig gesprek snel de juiste hypotheek.
Harm Hypotheek
Fijne communicatie, alles duidelijk uitgelegd. Korte lijntjes.
Rianne Hypotheek
Een persoonlijke en zeer kundige begeleiding tijdens de aankoop van mijn eerste woning. Een grote stap, maar met de goede begeleiding van Marco en zijn team voelde elke stap zeer vertrouwd en kwam ik niet voor vervelende verrassingen te staan en was alles mij duidelijk. Dat voelde erg prettig.
Lees meer
Youri Hypotheek
We zijn ontzettend goed en snel geholpen door Marco met een goed resultaat!
JV Hypotheek
Fijn gesprek waar a tot z aan bod komt. Zeker fijn voor starters en heel prettige en snelle communicatie 👌
Essen Hypotheek
Duidelijk uitleg en een goed advies gegeven tijdens de koop van onze woning
P&J Hypotheek
Toegankelijk, snel even bellen of even binnenlopen. Inhoudelijk prettige gesprekken en heldere uitleg over voor- en nadelen van diverse opties.
Wim Hypotheek
Een kantoor met prettige communicatie, daarnaast open staan voor eventuele vragen door het gehele proces. In de gesprekken duidelijk verwoord wat er allemaal bij komt kijken en hoe het gehele proces eruit gaat zien, daarbij ook goede opheldering gegeven over wat lastigere termen binnen de branche waardoor je zelf niet voor vragen hoeft komen te staan en weet waar dingen op staan. Ook worden wat randzaken toegelicht waar er rekening mee gehouden dient te worden bij de koop van een huis, en hier binnen hun kennis gebied advies op kunnen geven. Al met al heb ik de openheid en communicatie erg gewaardeerd en zal iedereen Van Roekel Hypotheekadviseurs aanbevelen.
Lees meer
Paul Hypotheek
We zijn bij Marco gekomen om te kijken naar de mogelijkheid tot het financieren van een verbouwing en Marco heeft ons daar uitstekend bij geholpen. Als je niet goed weet waar je moet beginnen is het fijn om een sparringpartner te hebben die je inzicht kan geven in de opties en de te nemen stappen. Het advies wat Marco geeft is uitgebreid en helder en accuraat. We hebben Marco op sommige vlakken best lastige vragen gesteld, maar die werden altijd van een goed antwoord voorzien. Wij hebben het hele traject als zeer prettig ervaren.
Lees meer
Pranger-Lagerweij Hypotheek
Duidelijk, correct, goed bereikbaar, geduldig, veel kennis van zijn vak.
vdB Hypotheek
Geeft een helder en duidelijk advies van de mogelijkheden voor een overbruggingshypotheek. De uitleg van een en ander was eenvoudig en de omgang was prettig
Lees meer
Kees Hypotheek
Goed en gedegen advies. Ik heb zelf een financiële achtergrond, wat zo'n gesprek makkelijker maakt. Maar uiteindelijk is financieel advies / hypotheek advies iets anders als business control ;). Goede gesprekken gehad, waarin op transparante wijze de voors en tegens tegen elkaar werden afgewogen en met geduld de uitleg werd gegeven.
Lees meer
A.H. Hypotheek
Goed geholpen en altijd goed op de hoogte gehouden van de status.
M van Hooft Hypotheek
Ontzettend goed geholpen door Erik. Hij heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken. Het waren fijne gesprekken, we kijken er goed op terug. Betrouwbaar, realistisch en vooral heel goed geholpen.
Lees meer
Henriëtte en Gerco Hypotheek
Je kunt altijd bellen als er wat is,altijd vriendelijk,
Mark Donkelaar Hypotheek
Mijn hypotheekadviseur (en zijn medewerkster op de binnendienst Geja) hebben mij in alles ontzettend goed begeleid en voorgelicht in alle mogelijkheden en risico's. Zij geven mij vertrouwen dat ik een goed product heb afgesloten en dat ik altijd terecht kan als ik vragen heb. Geeft een enorm fijn en goed gevoel. Het is toch niet niets om een hypotheek af te sluiten!
Lees meer
AWL Hypotheek
Marco is een rustig en duidelijk persoon waar ook een grap en een lach bij komt kijken, ook als je twijfelt of toch nog vragen hebt, dan is geen enkel telefoontje te veel voor hem en zijn collega’s. Kortom wil je goed en duidelijk geholpen worden en het idee hebben dat ze helemaal voor je gaan, dan wil je hier absoluut mee in gesprek!
Lees meer
Henri Hypotheek
Rustig en Duidelijke uitleg, heel snel en gericht met het zoeken van een hypotheek en alles netjes afgehandeld. Top!
Jochem Hypotheek
Contact is erg goed, ze nemen het volledig in handen en ik kon er op vertrouwen dat het geregeld werd.
Evert Hypotheek
Hebben aandacht voor al je persoonlijke wensen en mogelijkheden. Geven goed advies, zijn geduldig en hebben een luisterend oor, maar vragen zeker door daar waar nodig. Kijken verder dan wat nodig is. houden zich aan de afspraken en koppelen stipt en tijdig terug. Last but not least; komen de afspraken na. Kortom > Fijn samengewerkt!!
Lees meer
Jaap & Fenja Goedegebuur Hypotheek
De mensen bij van Roekel weten waar ze mee bezig zijn, als je een vraag heb kun je meteen appen of bellen en wordt je goed te woord gestaan. Toen de overdrachtsbelasting werd verhoogd werden we gelijk ingelicht, je hoef niet zelf achter zulke dingen aan. Ook is er ruimte voor wat gezelligheid waardoor je je op je gemak voel. Al met al super ervaring en alleen paar positieve punten!
Lees meer
Harm-Jan Hypotheek
Heel fijn en persoonlijk contact. Klein kantoor die echt graag voor je klaar staat en dingen uit je handen wil nemen. Bij een huis kopen komt een hoop kijken en door Erik krijgen wij het gevoel dat alles goed gaat komen en dat alles goed geregeld gaat worden. Als je wat nodig hebt kan je altijd bij Erik aankloppen, bellen of appen. Al met al een heel fijn hypotheekkantoor: 10/10
Lees meer
William Legemaat Hypotheek
Vanaf het eerste moment super begeleid en duidelijk advies gehad wat ook allemaal is uitgekomen op wat we gehoopt hadden Staan altijd voor je klaar zeer fijn bedrijf 👍
Lees meer
Jan Hypotheek
Goed en prettig contact gehad. Bereikbaarheid via Whatsapp ook ideaal. Fijne gesprekspartner en goede begeleiding bij aanvraag hypotheek.
Thom Hypotheek
Vanwege goede ervaringen in kennissenkring gekozen voor dit kantoor. Fijn adviesgesprek gehad waarbij proces duidelijk is uitgelegd en door snel handelen van adviseur een gunstige rente gekregen.
Lees meer
Vd Bunt Hypotheek
Vriendelijkheid, duidelijkheid en snel handelen zorgde ervoor dat wij blij zijn met onze keuze voor deze adviseur
Anoniem Hypotheek
Marco was vanaf het eerste moment enthousiast voor onze casus. Hij dacht direct goed mee, gaf goede adviezen en was daarnaast ook eerlijk over de gehele situatie. Het contact was/ is de gehele periode professioneel, persoonlijk, snel en kwalitatief. Wij hebben de adviezen als zeer prettig en helpend ervaren.
Lees meer
RS Hypotheek
Vanaf het begin hebben Marco en zijn collega's mij goed geholpen met alle zaken die spelen rond het aanvragen van mijn hypotheek. Marco was goed bereikbaar, behulpzaam en gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen. Kortom: Van Roekel Hypotheken is zeker een aanrader!
Lees meer
Luca Hypotheek
Marco heeft mij geholpen met de aanvraag van mijn eerste hypotheek. Tijdens het hele proces heb ik erg fijn contact gehad met Marco en zijn collega's. Er werd snel geschakeld en goed gecommuniceerd, waardoor al het papierwerk ruim voor de deadline was afgerond. Dank daarvoor. Al met al een zeer prettige hypotheekadviseur met verstand van zaken!
Lees meer
Wesley Hypotheek
Goede begeleiding en advies. Alles wordt duidelijk besproken en uitgelegd.
Jantine van Schoonhoven Hypotheek
Ik heb contact gehad met Erik van Goppel van Roekel hypotheken in Renswoude. Ik heb een erg fijn contact gehad, hij was makkelijk bereikbaar of via de app of telefonisch. Hij nam de tijd en was duidelijk in zijn verhaal. de vragen die ik had kon ik stellen en gaf me goed advies. Ik had het niet beter kunnen treffen.
Lees meer
Saskia Hypotheek
Er word aan alles gedacht en je word snel geholpen, weten waar ze het over hebben.
Rick Hypotheek
Vanaf het eerste adviesgesprek merkte ik dat zowel Marco van Roekel als ook zijn collega's erg behulpzaam en meedenkend waren. De communicatie (email, telefoon, op kantoor) heb ik als erg prettig ervaren.
Lees meer
Ralph Hypotheek
zeer professioneel, maar ook erg persoonlijk. Dank je wel Marco.
Marco van de Lustgraaf Hypotheek
Erik heeft ons goed geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Duidelijk in het geven van informatie en goed bereikbaar. Bedankt Erik!
Danielle Hypotheek

Plan een kennismaking

Hypotheekadvies nodig? Plan direct een gratis, vrijblijvende kennismaking in onze agenda. We zien je snel!

Afspraak maken
Team Van Roekel Hypotheken
Team
Van Roekel Hypotheken